ПАРТИЗАН ЗГАСНУВА!!!

Кошаркарскиот клуб згаснува, да да, не е тоа шега, туку е вистина, барем така најавуваат од овој кошаркарски клуб, поточно тренерот на овој клуб, изјави дека клубот има само девет денови да излезе од хаотичната ситуација во која се наоѓа, инаку ќе дојде до згаснување на клубот.Топ тема во српските медиуми е секако наводното згаснување на Кошаркарскиот тим на Партизан, кој се наоѓа во хаотична состојба од која мора што е можно побрзо да излезе, во спротивно ќе настане целосен крај и згаснување на клубот.
„Откако е блокирана сметката, не можат да се исплатат ниту долговите на играчите од сегашниот тим, поради што дојде до огромен „напад“ за нивните потписи од страна на Ѕвезда и други екипи, чувствувам вознемиреност кај дел од народот кој навива за Партизан“ влеи Душко Вујошевиќ, тренерот на Партизан.
Инаку, екипата на Партизан на само ден/два откако го освои домашниот шампионат, влезе во финансиска криза, се блокираа сметките и од тој момент па до сега ситуацијата е алармантна во тимот, но сеуште ништо не се разрешило, па така клубот се чини дека полека но сигурно ја губи битката за опстанок на финансиски план а со самото тоа и општ опстанок.Топ тема во српските медиуми е секако наводното згаснување на Кошаркарскиот тим на Партизан, кој се наоѓа во хаотична

Пронајдете не на следниве мрежи: