Патник заборавил Ајпод, па му го вратиле со занимливи фотографии

Loading...

Стефан Хруда од Њујорк си го заборавил својот Ајпод 4  во авионот со којшто летал, а кога го добил назад се шокирал, поточно се чувствувал како да добил на лотарија.Тоа што Стефан го видел на уредот откако му бил вратен од авиокомпанијата навистина го воодушевило. Тој во својот ајпод пронашол колекција од селфи фотографии од убавите стјуардеси. Со нив тие му покажале на патникот дека од авионската компанија знаат како да се однесуваат кон своите патници, што значи понекогаш да бидат подготвени за безопасни но занимливи шеги.
„Тоа беше навистина забавно. Среќен сум што си го добив мојот ајпод назад и се надевам дека никој нема да биде толку глуп да ги суспендира прекрасните стјуардеси поради фотографиите кои ми ги подарија“, истакнал Хруда, кој додал дека ќе си ги зачува фотографиите, но нема да ги сподели со јавноста.Тоа што Стефан го видел на уредот откако му бил вратен од авиокомпанијата навистина го воодушевило. Тој во својот ајпод пронашол колекција од селфи

loading...
Loading...