Пејач на „Ѕвезде Гранде“ отишол да се одмори а доживеал ВИСТИНСКИ ПЕКОЛ!

Loading...

Дарко Филиповиќ неодамна се врати од својот одмор во Грција, каде поради брзото возење на скутер малку му фалело да заврши зад решетки.Пејачот со своите другари од основно училиште пред две недели заминал на летување на Халкидики, решен да наполни батерии за зимската сезона, но и да ужива во екстремните спортови на вода.
Меѓутоа Филиповиќ поради брзото возење туристите го пријатвиле на морската полиција поради што пејачот морал да плати дебела казна.

„Вистина е дека имал мал проблем со полицијата. За прв пат по 10 години отидов малку да се опуштам со своите пријатели на море и ми се случи непријатност.  Кога стигна полицијата веднаш им ја покажав својата членска картичка, по што тие се уверија дека сум професионалец и дека во никој случај не би ја загрозил безбедноста на туристите. Казната ја платив а оваа ситуација не успеа да ми го уништи летувањето со пријателите- кажува Филиповиќ. Пејачот со своите другари од основно училиште пред две недели заминал на летување на Халкидики, решен да наполни батерии за зимската сезона, но и д

loading...
Loading...