Пеколен момент: Нова снимка од несреќата на Пол Вокер

Безбедносната камера која се наоѓала на брзина успала да ја сними несреќата. Несреќата во која Пол и неоговиот пријател ги загубија животите е главна тема веќе неколку дена низ целиот свет.
Досега имавме можност да видиме снимка која ја направиле случајните минувачи. 
Но, денес се појави нова снимка од безбедносната камера. Погледнете.

 
Несреќата во која Пол и неоговиот пријател ги загубија животите е главна тема веќе неколку дена низ целиот свет.
Досега имавме можност да в

Пронајдете не на следниве мрежи: