Пет причини зошто немате редовен секс…

Како тоа некои мажи постојано уживаат во сексот, а другите постојано ја испуштаат акцијата?
Еве неколку најчести причини зошто немате секс онолку колку што сакате
Комуникациски вештини
Ако не сте интересен тип, нема далеку да стигнете.  Добро,  може ако сте екстремно згодни и природно талентирани. Знаете ли што девојките сакаат да слушнат? Тие сакаат искрени приказни, зборувајте за себе, за семејството. Тоа не е се, мора да прашувате за нив.
Не сте доволно проникливи
Вообичаено овој проблем го имаат мажите кои немаат доволно самодоверба. Глумете ако треба, но бидете проникливи. Ако поминува време а вие не преземате конкретни чекори, таа може да биде разочарана и фрустрирана.
Премногу сте агресивни
Исто како и не дејствувањето така и преголемата агресивна може да биде непривлечна. Ако сте премногу агресивни може да оставите впечаток дека само сакате секс.
Лоша хигиена, неуредност…
Многу жени сакаат мажи кои се облекуваат во скапи продавници, но секако и хигиената е важна.
Лоши техники
Како се бакнувате, како се допирате, како се однесувате кон жената, сето тоа е важно. Посветете им внимание на знаците кои ви ги дава жената.Како тоа некои мажи постојано уживаат во сексот, а другите постојано ја испуштаат акцијата?

Пронајдете не на следниве мрежи: