Пет трикови со пена за бричење: Подмачкува, чисти, одмаглува…

Loading...

Пената за бричење е одличен производ, чија козметичка намена е само дел од низата – таа може да подмачка врата, отстрани дамки од облеката и тепихот, отстрани каменец…Доколку имате дамка на облеката којашто сакате набрзина да ја исчистите, а немате никакво средство при рака, ќе ви послужи и пената за бричење.
Освен тоа, тој најголем сојузник на мазното машко лице е неагресивен производ за отстранување на каменец, како и подмачкување на вратата.
Погледнете го видеото и дознајте за што сѐ можете да ја искористите пената за бричење:Доколку имате дамка на облеката којашто сакате набрзина да ја исчистите, а немате никакво средство при рака, ќе ви послужи и пената за бричење.

loading...
Loading...