Петарда му разнесе два прста на дете

Loading...

Тринаесет годишно дете билоповредено на левата рака од две петарди кои пукнале, додека тој се обидувал да ги запали во средата околу 21 часот и 30 минути, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.Момчето веднаш било пренесено во Здравствен дом Неготино, потоа упатено во Општа болница Кавадарци, каде му била укажана медицинска помош и било пуштено на домашно лекување.Момчето веднаш било пренесено во Здравствен дом Неготино, потоа упатено во Општа болница Кавадарци, каде му била укажана медицинска помош и б

loading...