Петчлено семејство до крајот на животот е осудено да функционира на овој начин

Loading...

Петчлено семејство од Турција оди со раце и нозе. Поради тоа, тие се предмет на исмејување. Станува збор за три сестри и двајца браќа кои поради тоа живеат повлечено и не излегуваат меѓу луѓе.Ги нарекувале дури и мистериозно семејство, обидувајќи се да докажат дека тие се пример на обратна еволуција, односно  дека се развиваат наназад, како оние кои први настанале.

Но, сепак станува збор за многу ретко наследно пореметување во развојот на малиот мозок.
Тие не можат да одат исправено, односно не се способни да одржуваат рамнотежа, па поради тоа пореметување полесно им е да одат на раце и нозе.
Ги нарекувале дури и мистериозно семејство, обидувајќи се да докажат дека тие се пример на обратна еволуција, односно  дека се развиваат наназ

loading...