Пијан Канаѓанец оставил 99.000 долари бакшиш за сендвич. Подоцна бил уапсен!

Loading...

Неименуван пијан Канаѓанец (35), минатата недела остав бакшип во вредност од 99.000 долари за еден обичен сендвич. На крај бил уапсен, бидејќи неговата кредитна картичка одбила толку голема трансакција.Полицијата во гратчето Бари во Канада, објави дека нешто пред полноќ доби повик од бар кој се наоѓа во центарот на градот, стотици километри северно од Торонто, поради „пијан маж кој има потешкотии со плаќањето на сметката.“
По нарачувањето на сендвичот од седум долари, тој ѝ оставил бакшиш на келнерката во износ од 98.932 долари, наведе полицијата.
„На несреќа на келнерката, таа на крај не доби бакшиш“, објави полицијата.
Мажот ја поминал вечерта во затворска ќелија, а полицијата поднесе обвинение против него кога забележа дека тој ја прекршил судската одлука со која му се забранува консумирање алкохол.Полицијата во гратчето Бари во Канада, објави дека нешто пред полноќ доби повик од бар кој се наоѓа во центарот на градот, стотици километри северн

loading...
Loading...