Пингвин ја фатил својата женка со друг, а потоа следела крвава тепачка

Loading...

По крвавата и  жестока битка, мажјаците ја пуштила женката да бира…Пингвин се вратил „дома“ и  својата „сопруга“  ја фатил со  друг пингвин по што  следела жестока  тепачка.
По крвавата и  жестока битка, мажјаците  ја пуштиле женката да бира,  а таа го  одбрала прељубникот. Сепак ни  тука не било крај.
 Изневерениот пингвин ги  следел до  дома, а таму  тепачката продолжила. Набрзо  бил  поразен и морал  да се откаже.Пингвин се вратил „дома“ и  својата „сопруга“  ја фатил со  друг пингвин по што  следела жестока 

loading...