Пискотници, кубење за коса и шамари: Гневна жена пред сите ја претепа наставничката!

Ова видео кое ни доаѓа од Мексико, навистина наликува на шпанските серии. Имено, разлутена мајка дознала дека наставничката имала афера со нејзиниот сопруг.Разлутената Лаелија Паредес Флорес (35), влегла во училницата во едно училиште во Мексико и ја нападнала Марсела Виљапандо Товар (32), додека учениците и членовите на училишниот персонал шокирано следеле што се случува.
Откако лутата жена објаснила зошто ја нападнала наставничката, тие дури и почнале да ја бодрат.

„Жената влета и почна да вреска. За неколку секунди, таа со удар ја собори нашата наставничка на земја. Тогаш потрчав да побарам помош. Но, кога дојдов, останатите наставници само стоеја и гледаа во нив. Беше страшно“, раскажала ученичката Миријам Гарсија Адамс (16).
Разлутената Лаелија Паредес Флорес (35), влегла во училницата во едно училиште во Мексико и ја нападнала Марсела Виљапандо Товар (32), додека учени

Пронајдете не на следниве мрежи: