Пиштол, 830 евра и златен накит украдени од стан во Скопје

Loading...

Пиштол, 830 евра и златен накит украдени од стан во СкопјеТ.А. (50) од Скопје вчера во 10,45 часот пријавил дека во периодот од 18,00 часот на 26.01.2018 година до 10,45 часот на 28.01.2017 година, непознат сторител насилно влегол во неговиот стан и одзел пиштол „ЦЗ“ калибар 7,62мм, 830 евра и разновиден златен накит.
Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.Т.А. (50) од Скопје вчера во 10,45 часот пријавил дека во периодот од 18,00 часот на 26.01.2018 година до 10,45 часот на 28.01.2017 година, непозна

loading...
Loading...