По гледањето на ова видео, небото ќе го гледате со ДРУГИ ОЧИ!

Ренди Халверсон е фотограф кој реши да го снима небото над сојузната американска држава Дакота.Она што тој го снимил, навистина ќе остави многумина од вас без здив.
По гледањето на ова видео, небото ќе го гледате со други очи:Она што тој го снимил, навистина ќе остави многумина од вас без здив.
По гледањето на ова видео, небото ќе го гледате со други очи:

Пронајдете не на следниве мрежи: