По повод денот на албанското знаме, во Голема Речица поставен двоглав орел

Loading...

Двоглавиот орел кој беше во подготовка минатата недела, денес за денот на Албанското знаме е поставен во Голема Речица, ТетовоДодека Мирослав Грчев, Петре Шилегов и Алаѓозовски се спремаат да ги демонтираат и релоцираат спомениците на Македонските херои и дејци, Албанската заедница постави двоглав орел во Голема Речица во Тетово, по повод денот на албанското знаме.
Засега нема информации дали споменикот е поставен со или без дозвола.
 
 Додека Мирослав Грчев, Петре Шилегов и Алаѓозовски се спремаат да ги демонтираат и релоцираат спомениците на Македонските херои и дејци, Албанската

loading...