По расправија го расекла сопругот со нож во глава

Loading...

Кривична пријава поднесе полицијата против 41-годишната Х.М од село Радолишта за сторено кривично дело „Загрозување со опасно орудие при тепачка или караница“. -На 07.02.2018 година во село Радолишта во домот на Ј.Х. (70),  при караница помеѓу пријавената и нејзиниот сопруг, којшто е син на Ј.Х.,  истата по упатени закани физички го нападнала Ј.Х., и со нож го расекла во пределот на главата и челото, информираат од полицијата. -На 07.02.2018 година во село Радолишта во домот на Ј.Х. (70),  при караница помеѓу пријавената и нејзиниот сопруг, којшто е син на Ј.Х.,&nbsp

loading...
Loading...