ПОБРЗО НЕ МОЖЕШЕ: Има само 12 години, а постигна гол од половина терен во петтата секунда од натпреварот

Има само 12 години, а постигна гол од половина терен во петтата секунда од натпреваротФудбалерот Maik Cubahiro (12) постигна неворајатен погодок од центарот на мечот против Волендам во пионирската лига. Фудбалерот Maik Cubahiro (12) постигна неворајатен погодок од центарот на мечот против Волендам во пионирската лига. 

Пронајдете не на следниве мрежи: