Почина девојката во која беше пукано на бензиска

Loading...

19- годишната Кристина Каплановиќ од Нова Варош која беше тешко ранета на бензиска пумпа во Велика Мокра Луга, кога еден разбојник ѝ пукал во глава и тоа за 10.000 динари, почина денес во Белград.Кристина почина по четиридневната борба на докторите да го спасат нејзиниот живот во Ургентниот центар.Кристина почина по четиридневната борба на докторите да го спасат нејзиниот живот во Ургентниот центар.

loading...