Почина курдската Анџелина Џоли

Асиа Рамазан Антар е хероина на Курдистан, но поради нејзината убавина и изглед кој потсетува на Анџелина Џоли, многумина ја нарекуваат така.Тој прекар ѝ го дадоа западните медиуми, но сепак нејзините пријатели тврдат дека со тоа ја навредиле затоа што таа не може да се спореди ни со Анџелина Џоли.
Тажна вест е што оваа убава девојка пред 10-тина дена го загуби животот во крвава битка во северниот дел на Сирија, пренесува Би-Би-Си.Тој прекар ѝ го дадоа западните медиуми, но сепак нејзините пријатели тврдат дека со тоа ја навредиле затоа што таа не може да се спореди ни со Анџ

Пронајдете не на следниве мрежи: