Починал поради „игра на предизвик“ на Фејсбук!

Loading...

Интернет играта „ NekNominate“ добила уште две млади жртви . Во оваа луда игра им се задава на учесниците да испијат голема количина на алкохол и тоа видео да го постават на Фејсбук. Ајзак Ричардсон(20) од Велика Британија испил смртоносен коктел во кој имало вино, виски, вотка и пиво.
Ричардсон, кој бил рецепционер во лондонскиот хотел, изгубил свест две минути откако ја испил мешавината од пијалоци.
Пред да го прифати тој предизвик Ричардсон им рекол на пријателите дека сака да ги надмине другите и да направи нешто што никој не го направил.
Работникот на хостелот, во кој бил Ричард кажува дека пред да почине Ричард испил цело шише вино со пола шише вотка и плус една четвртина шише виски и една лименка со пиво.Во оваа луда игра им се задава на учесниците да испијат голема количина на алкохол и тоа видео да го постават на Фејсбук. Ајзак Ричардсон(20) од Ве

loading...
Loading...