Почна да плете плетенка под брада, но подоцна направи нешто феноменално!

Loading...

Ако ви е здосадено од стандардните плетенки и фризури, видеото на оваа девојка ќе ви даде идеја за нова и необична фризура – феноменална плетенка.Веруваме дека можеби ви е чудно – но, таа плетенка под брадата одлично ѝ стои…

Иако можеби на прв поглед ви се чини дека девојката плете коса под брада… погледнете го видеото.
Ќе посакате иста таква фризура!

 
A few days ago I saw this hairstyle on @beautynmalia and I was excited to test it on my hair can I tell you a secret? I fell completely in love with the final resultyou have to promise me that you will watch the whole thing and let me know if you like it [email protected] @tutoriaisinspirations @styleartists @peinadosvideos @allmodernhair @glamvids @hairarttut @hair.videos @tipsytutorialess
A video posted by Iris Araújo (@braids_in_action) on Sep 26, 2016 at 12:47pm PDT

Веруваме дека можеби ви е чудно – но, таа плетенка под брадата одлично ѝ стои…

loading...