Почнала да се продава затоа што и требале пари за синот!

Loading...

Полицијата во Хрватска уапсила осум лица во организирана проституција, меѓу кои имало и три жени.Трите жени се осомничени дека нуделе сексуални услуги. Услугите ги наплаќале по 700 куни за час. Имено, трите жени воделе и цела група на девојки а на интернет објавувале и огласи.
Најпрво бил уапсен Томислав во 2012 година главниот организатор на проституцијата, но Ивана К. Која била „вработена“ кај него сама го продолжила бизнисот. Таа своето тело продолжила да го продава. Но, неодамна полицијата во Хрватска успеала конечно да ја фати целата група.
-Месечно заработував најмалку 20.000 куни. Мажите ми ја средуваа работата. Со клиентите комунициравме преку телефон шифрирано. –изјавила Ивана.
Додека Милена- друга девојка од групата изјавила дека со оваа работа започнала затоа што била во многу лоша ситуација и биле потребни пари за да го издржува својот син. Сакала на својот син да му пружи нормален живот, а за ова работа дознала преку оглас. Трите жени се осомничени дека нуделе сексуални услуги. Услугите ги наплаќале по 700 куни за час. Имено, трите жени воделе и цела група на девојки а

loading...
Loading...