Почувствувај ја брзината со оптичкиот интернет на Неотел и искористи попуст од 50 отсто

Loading...

Кога сакаш супериорни брзини и симетричен upload тогаш знаеш што ти треба. Оптичкиот интернет за разлика од останатите технологии нуди огромни брзини, како и симетричност, односно upload со иста брзина како и download-от. А токму тоа може да се добие со  телекомуникацискиот оператор Неотел, оптички пакети со брзини до 100 Mbps и тоа сега со попуст од 50 отсто на претплатата за првите три месеци. Сите оние кои сакаат да ја искористат оваа поволност треба да побрзаат бидејќи понудата важи до 15 октомври 2017 година.
Неотел на домашниот пазар досега беше препознатлив по оптичкото поврзување за деловни корисници, а со континуираното проширување на оптичката мрежа сега истата услуга ја направи достапна и за домашните корисници. Во периодов овие брзини на оптичкиот интернет пристап се достапни за граѓаните на Скопје, Тетово, Куманово и Битола, каде што се врши и проширувањето на мрежата до крајните корисници.
Тримесечниот попуст од 50 отсто на месечната претплата се однесува за сите нови договори кои ќе се склучат со траење од 2 години и важи како за пакетите во кои се вклучени интернет и телефонија, така и за оние со интернет, телевизија и телефонија. А тоа се оптичките пакети fiber 50 и fiber 100 како и neoTrio 50 и neoTrio 100.
Со пакетите fiber 50 и fiber 100 се добива супер брз интернет и фиксна телефонија, при што брзината е од 50 Mbps за првиот пакет, како и 100 Mbps (download/ upload) за вториот пакет. Корисниците добиваат неограничен интернет сообраќај и неограничени разговори во мрежата на Неотел.
Пакетите neoTrio 50 и neoTrio 100, пак, во понудата покрај интернетот и фиксната телефонија на корисниците им нудат и телевизија. Со neoTrio 50 се добиваат 81 канали, од кои 16 HD, а кај neoТрио 100 достапни се 91 канали од кои 23 HD. И во двата пакети е вклучен Neotel Set Top Box со Android™ оперативен систем и пристап до сите омилени апликации од Google Play, додека пак кај neoTrio 100 е достапен и дополнителниот пакет Filmbox. Корисниците на neoTV ги имаат стандардните интерактивни опции како паузирање, снимање, премотување, потсетник, снимки од последните 3 дена, родителска контрола, но и можност за гледање neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) од каде било, можност за гледање neoTV на компјутер од каде било и neoDisk, 6 часа простор за снимање на програмата во живо.
Повеќе информации за овие пакет понуди на Неотел се достапни на следниот линк.А токму тоа може да се добие со  телекомуникацискиот оператор Неотел, оптички пакети со брзини до 100 Mbps и тоа сега со попуст од 5

loading...
Loading...