Подгответе го идеалното кафе со помош на оваа слика!

Loading...

Не можете да разликувате ристрето од еспресино? Сакате во вашиот избор за кафе да вклучите повеќе невообичаени пијалаци (некои со имиња како „мртво око“ и „долго црно“)?Ви го претставуваме графиконот кој ќе ги реши вашите дилеми и воедно ќе ве запознае со подготовката на дури 38 кафиња.
Ваше е само да го избалансирате соодносот помеѓу намирниците кои се потребни за да го подготвите избраното кафе.
Графиконот доаѓа од студиото за дизајн „Follygraph“ и ги открива точните мерења (во милилитри и унци), но и состојките за 38 различни видови на кафе.

Од јаки до слаби кафиња, горчливи или слатки, овој графикон навистина ќе ви донесе многу различни вкусови.
Кликнете на фотографијата за да ја видите подобро.
Ви го претставуваме графиконот кој ќе ги реши вашите дилеми и воедно ќе ве запознае со подготовката на дури 38 кафиња.
Ваше е само да го из

loading...
Loading...