Поефикасно од било која друга хемикалија: Исчистете го тоалетот со ова светло за да заблеска

Ова средство, кое можете и сами да го направите е ефикасно во борбата против тврдокорните дамки, не е скапо, а е супер ефикасно.Потребно ви е:
– 1 шолја бел оцет
– 1 шолја течен сапун
– 1 крпа
– 1 празно шишесо прскалка
Потребно е да го загреете оцетот три минути и да го ставите во шишето со прскалка, Додадете го течниот сапун и добро измешајте. Нанесете ја оваа мешавина на загрозеното подрачје, оставете една минута и потоа избришете со крпата за чистење.Потребно ви е:
– 1 шолја бел оцет
– 1 шолја течен сапун
– 1 крпа
– 1 празно шишесо прскалка

Пронајдете не на следниве мрежи: