Погледнете: Дали ова е можеби вонземјанска база на Месечината?

Loading...

Истражувач пронашол чуден триаголен објект и видеото веднаш го поставил на Јутуб. Тој тврди дека таква слична структура има видено и на Антарктикот.Мистериозниот објект со остри ивици и осветлени точки поставени под агол од 90 степени, е забележан на површината на Месечината.
Обој триаголен објект го открил еден истражувач и видеото веднаш го поставил на Јутуб. Тој тврди дека слична ваква структура приметил и на Антартикот.
„Дали е во прашање само кратер со „чуден изглед“ или се работи за нешто сосема друго?“

„Единствен е и уникатен за тој регион. Откако го проучував и гледав долго време на „Google Moon“, можам да кажам дека навистина се наоѓа таму, дека снимката не е лажна, но јас немам идеја што може да биде тоа“. Никогаш не сум пронашол нешто слично на друг кратер до сега.“- вели истражувачот.
Мистериозниот објект со остри ивици и осветлени точки поставени под агол од 90 степени, е забележан на површината на Месечината.
Обој триаг

loading...
Loading...