Погледнете го видеото од бомбардирањето на САД врз Исламската држава

Loading...

САД изведе воздушни напади врз борците на Исламската држава кај градот Амерли во Ирак.Освен постојаното бомбардирање, борбените сили на САД истовремено од воздух пуштија и хуманитарна помош за цивилното население.
САД веќе има сериозни проблеми со џихадистите, со оглед на тоа што по секој нивен напад страдаат новинари и невини луѓе.
Останува да видиме како ќе реагираат џихадистите на ова…Освен постојаното бомбардирање, борбените сили на САД истовремено од воздух пуштија и хуманитарна помош за цивилното население.
САД веќе им

loading...
Loading...