Погледнете ја мајсторската манипулација со карти на Boba и DiStefano

Loading...

Доколку сте љубители на триковите со карти, тогаш дефинитивно треба да го погледнете видеото на Boba и DiStefano „Black and White//Card Manipulation“.Инаку, ова е нивна прва соработка за видео и слободно можеме да кажеме дека овие момци ќе ве импресионираат со своите трикови со карти.
Не би требало премногу да објаснуваме, туку само да ви препорачаме да погледнете како Стефан и Роберт вешто манипулираат со обичен шпил карти.
Погледнете го видеото и уживајте во нивните трикови:Инаку, ова е нивна прва соработка за видео и слободно можеме да кажеме дека овие момци ќе ве импресионираат со своите трикови со карти.
Не

loading...
Loading...