Погледнете ја реакцијата на осум месечно бебе кое по операција за прв пат го слуша гласот на својата мајка

Loading...

Ова видео ќе го растопи вашето срце. Ова бебе е родено глуво и со помош на импланти дошол моментот бебето за прв пат да го слушне мајчиниот глас. Неговата реакција говори повеќе од 1000 зборови. Погледнете го овој неверојатен момент помеѓу  мајката и детето:Ова видео ќе го растопи вашето срце. Ова бебе е родено глуво и со помош на импланти дошол моментот бебето за прв пат да го слушне мајчиниот глас. Неговата реакција говори повеќе од 1000 зборови. Погледнете го овој неверојатен момент помеѓу  мајката и детето:

Ова видео ќе го растопи вашето срце. Ова бебе е родено глуво и со помош на импланти дошол моментот бебето за прв пат да го слушне мајчиниот глас. Н

loading...
Loading...