Погледнете како изгледала Благица Павловска на 30 години

Loading...

Една од најпопуларните фолк пејачки во Македонија, Благица Павловска имавме можност да ја видиме во различни изданије во текот на нејзината кариера. Дали се сеќавате како таа изгледаше во нејзината младост, однсоно на 30-годишна возраст?
На следната фотографија Благица е прикажана во целосно поинаков стил, но како и секогаш насмеана и весела.
Дали се сеќавате како таа изгледаше во нејзината младост, однсоно на 30-годишна возраст?
На следната фотографија Благица е прикажана во цел

loading...
Loading...