Погледнете како ова симпатично папагалче им држи говор на домашните!

Ова мало слатко папагалче ќе ве насмее до солзи.За многу кратко време ова видео привлекло големо внимание  на социјалните мрежи, но до сега на никому не му тргнало од рака да дешифрира што оваа птица  всушност се обидува да каже. Погледнете и сами обидете се да разберете за што се работи.
Сопственикот на ова папагалче бил воодушевен од способностите на своето милениче, па морал да го сподели  ова видео со милионската публика.
Дали  можеби  „врескањето“ на оваа птица ве потсеќа на некоја ваша блиска личност?!За многу кратко време ова видео привлекло големо внимание  на социјалните мрежи, но до сега на никому не му тргнало од рака да дешифрира што о

Пронајдете не на следниве мрежи: