Погледнете како овие девојки се „брчкаат“ во бара! Забавно, секси, или…

Како девојките во Русија  најлесно можат да привлечат внимание? Да се соблечат во костими за капење и да се капат во бара.Шокирани возачи затекнале девојки во бикини како се „брчкаат“. Група девојки во Новосибирск решила  да покаже колку  се лоши патиштата во овој град.
Девојките а температура од само пет степени поставиле лежалки покрај патот и играле одбојка во бара. Сакале да покажат колку се оштетени патиштата.
Погледнете го видеото.

Шокирани возачи затекнале девојки во бикини како се „брчкаат“. Група девојки во Новосибирск решила  да покаже колку  се лоши

Пронајдете не на следниве мрежи: