Погледнете како се снајде: Доби задача да излупи јаболки за пита а се случи ова…

Loading...

Наводно се започнало кога сопругата одлучила да направи пита. Со оглед на тоа дека не бил вешт во таа работа, лупењето би траело со часови. Но тој убаво се снајде. 
Идејата баш и не е оригинална, но сепак е за пофалба. Погледнете што направи:

 
Со оглед на тоа дека не бил вешт во таа работа, лупењето би траело со часови. Но тој убаво се снајде. 
Идејата баш и не е оригинална,

loading...
Loading...