Погледнете кои градови во светот имаат највалкани хотели

Loading...

Бразил има 2 града на неславната листа, додека на листата на најчисти хотели има 3 азиски претставници: Токио, Сеул и Бангкок. Најуредни хотели и сместување нудат Токио и Варшава, утврди истражувањето на порталот Hotel.info, спроведено на 6 милиони корисници кои рангираа 10 најчисти и највалкани градови.
Првото место за највалкано сместување го делат Рио де Жанеиро, Лондон и Осло. Бразил на неславната листа го има и Сао Пауло, кој се најде на 8-то место. Меѓу градовите со највалкани хотели се дури 8 европски градови, потврди истражувањето. 

 

Топ 10 градови со најчисти хотели:

Токио
Варшава
Сеул
Братислава
Софија
Москва
Лисабон
Хелсинки
Бангкок
Берн

Топ 10 градови со највалкани хотели:

Рио де Жанеиро
Лондон
Осло
Амстердам
Копенхаген
Париз
Атина
Сао Пауло
Брисел
Киев

 Најуредни хотели и сместување нудат Токио и Варшава, утврди истражувањето на порталот Hotel.info, спроведено на 6 милиони

loading...
Loading...