Погледнете што му покажа на камерманот атрактивната натпреварувачка од ѕвездите на Гранд!

И стас, и глас – се на место! Тамара Милутиновиќ во вчерашната емисија од Ѕвездите на Гранд се претстави со песните „Од тебе не знам да се опоравим“ и „Црни лептире“. Таа успеа освен со гласот, да привлече внимание  и со својот изглед, а Лукас дури и се нашали: „Јас гласав за првата кандидатка додека беше спуштена завесата , па така нема да добијам критики кога ќе стигнам дома“. А Тамара му зададе проблеми и на камерманот. Камерата упоро ги снимаше нозете на Тамара, одредени кадри беа зумирани.  Погледнете го видеотоТаа успеа освен со гласот, да привлече внимание  и со својот изглед, а Лукас дури и се нашали: „Јас гласав за првата кандидатка додека б

Пронајдете не на следниве мрежи: