Погледнете што му се случило на братот на Рада Манојловиќ во Ѕвездите на Гранд!

Во последдната емисија на Ѕвездите на Гранд во дуел се најдоа и Ненад Манојловиќ од Сремска Митровица, полубратот на Рада, и Демир Ѓакиќ. Демир ја пеел песната „Остала си увијек иста“, а потоа и „Добро је то“. Ненад ги пеел песните „Теби за љубав“ и „Плачите очи моје“. Ненад доби пет гласа а Демир ниту еден.„Овие мои тастери велат дека ниту едниот не ме воодушеви“, рекла Ана Бекута.
„Момче број еден, си избрал песна која не е по волуменот на твојот глас. Мене ми се чини да избереше од Индекси, тогаш би било подобро“, рекол Босанец.
„Слушнав искуство кај вториот натпреварувач и се подготвил добро“, рекла Снежана. „Ги знам и двајцата натпреварувачи, првиот дел го поминаа фантастично. Сега одбрал песна која не му одговара. Вториот натпреварувач се гледа дека знае да пее, малку се бореше со високите тонови, не искусен е“, рекол Шабан.
Продукцијата одлучила Ненад директно да оди во третиот круг.„Овие мои тастери велат дека ниту едниот не ме воодушеви“, рекла Ана Бекута.
„Момче број еден, си избрал песна која не е

Пронајдете не на следниве мрежи: