Погледнте што прави оваа „риба“ со рипчињата! Ако воопшто успеете да забележите!

Покрај ваква „риба“ тешко е да се забележат оние вистинскитем рипчиња…Покрај ваква „риба“ тешко е да се забележат оние вистинскитем рипчиња…
Ние всушност не ни забележавме што напрви девојката со рибата што ја улови. Ќе успеете ли вие?
Видеото е на следната страна:

Покрај ваква „риба“ тешко е да се забележат оние вистинскитем рипчиња…
Ние всушност не ни забележавме што напрви девојката со

Пронајдете не на следниве мрежи: