Полицаецот му рече нешто на своето куче, но никој не очекуваше дека тоа ќе изреагира ВАКА!

Германските овчари се посебно обучени за помош на полицајците и останатите полициски кадрови и извршување на задачи како што се нушкање и барање дрога, експлозиви и потрага по исчезнати личности и докази за злосторства.Во следното видео ќе видите еден полицаец кој нешто му нареди на своето куче. Тој едноставно му покажа со прст и само за неколку секунди кучето стана и тргна спрема полицискиот автомобил.
Погледнете што се случи во продолжение…

 
Во следното видео ќе видите еден полицаец кој нешто му нареди на своето куче. Тој едноставно му покажа со прст и само за неколку секунди кучето ста

Пронајдете не на следниве мрежи: