Полицајците плачеле над телото на Тијана, а убиецот мртов ладен гледал!

Убиецот не покажувал никави знаци на каење по извршеното убиство дури ни кога со лисици на раце бил однесен на местото каде што го закопал девојчето. Додека полицајците плачеле над телото, тој само мирно гледал.
– Глетката беше толку застрашувачка што некои полицајци во тој момент почнале да плачат и да повраќаат. Навистина беше језиво. Меѓутоа, додека ја откопувавме дупката во која ја закопал подоцна и  кога го пронајдовме телото, Ѓуриќ беше мртов ладен, изјавил еден од полицајците кои бил на лице место.

 
Тој додал дека подоцна со неговите колеги коментирале дека досега не уапсиле таков монструм.
– Обвинетиот Драган не покажуваше никакви емоции. Тијана е пронајдена во фетус положба, без облека и свртена на страна, раскажал полицаецот.Додека полицајците плачеле над телото, тој само мирно гледал.
– Глетката беше толку застрашувачка што некои полицајци во тој момент почнале

Пронајдете не на следниве мрежи: