ПОЛИЦАЈЦИТЕ ПЛАЧЕЛЕ врз телото на 3-годишното дете: ГРОЗОМОРНА СЛИКА на местото каде е убиена Ангелина

Loading...

На малата Ангелина и бил скршен черепот откако монструмот кој ја земал од роденден ја удирал со камен во главата. Детето лежело во локви крв.Полицајците кои го пронајдоа телото на малата Ангелина С. која во неделата беше ѕверски силувана и убиена плачеле од глетката. И покрај тоа што се изнагледале се и сешто во работата, тие не можеле да ги задржат солзите кога го виделе измаченото тело на тригодишното детенце од Србија.
На малата Ангелина и бил скршен черепот откако монструмот кој ја земал од роденден ја удирал со камен во главата. Детето лежело во локви крв.
Инаку, 28-годишниот монструм кој го направи делото, Владица Р. го признал злочинот и е во притвор.Полицајците кои го пронајдоа телото на малата Ангелина С. која во неделата беше ѕверски силувана и убиена плачеле од глетката. И покрај тоа што се

loading...