Полицијата трага по преживеани од урнатиот авион

Loading...

СВР Велес  веднаш по дојавата од граѓани за експлозија и чад излегла на терен.Лоциран е авионот и утврдено е дека станува збор за исчезнатиот авион.
Веднаш е излезено на терен да се реагира. Се трага по преживеани патници.
Станува збор за приватен германски авион во сопственост на фирма од Италија. Трупот на авионот е расфрлан на радиус од неколку километри.Лоциран е авионот и утврдено е дека станува збор за исчезнатиот авион.
Веднаш е излезено на терен да се реагира. Се трага по преживеани пат

loading...
Loading...