Половина час без Фејсбук: Хаос во целиот свет, компанијата загуби 670.000 долари!

Loading...

На социјалната мрежа не можеше да и се пристапи од 21: 30 часот. Притоа, социјалната мрежа не работеше половина час. Сите кои се обидоа да и пристапат на мрежата било преку компјутер или мобилен не можеа да го сторат тоа. 
Фејсбук теоретски губи 22.453 долари на минута кога мрежата не е во функција. Тоа значи дека овој пад ги чини околу 670.000 долари. 
Досега никој не се огласи за падот. Притоа, социјалната мрежа не работеше половина час. Сите кои се обидоа да и пристапат на мрежата било преку компјутер или мобилен не можеа да го ст

loading...
Loading...