„Полско цвеќе“ на Тоше Проески доби нова верзија

Loading...

„Инструментал Бенд“ со видеозапис и преработка на големиот хит „Полско цвеќе“ ја одбележува 10-годишнината од трагичната сообраќајна несреќа во која животот го изгуби нашата музичка легенда Тоше Проески, а целиот регион беше обвиен во црно.– Со проектот „Полско цвеќе“ сакаме да ја одбележиме 10-годишнината од немилион настан кој го обви целиот регион во црно, но и да ги потсетиме сите дека Тоше се уште живее во нашите срца. Изразуваме огромна почит и благодарност кон се што направи. Неговите дела ќе живеат вечно, велат од бендот.
 
– Со проектот „Полско цвеќе“ сакаме да ја одбележиме 10-годишнината од немилион настан кој го обви целиот регион во црно, н

loading...