Помести го ако можеш: Мајстори зациментирале непрописно паркиран автомобил!

Погледнете што може да се случи ако се скарате со мајсторите кои го цементираат тротоарот. Бразилските медиуми ја пренесуваат приказната за кавгата помеѓу сопственикот на автомобилот и работниците кои ја поправале улицата. 
Кога дошле до местото каде што требало да се санира дел од улицата, налетале на паркиран автомобил.
Затоа што бил нељубезен мајторите му го зацементирале автомобилот. 
Погледнете…

 
Бразилските медиуми ја пренесуваат приказната за кавгата помеѓу сопственикот на автомобилот и работниците кои ја поправале улицата. 
К

Пронајдете не на следниве мрежи: