ПОНИЖУВАЊЕ: Шефицата ги натерала вработените жени да се соблечат, за да види која од нив има менстурација и тоа поради…

Loading...

Откако никој не се јавил како личноста која во ВЦ-то оставила искористена влошка, шефицата им наредила на сите жени помлади од 50 години да се соблечат.Во посебната индрустриска зона во индискиот град Кочи, работодавачот на приватна компанија пронашла оставена искористена влошка во ВЦ. Кога ги прашала вработените кој ја оставил влошката, никој не се јавил.
Во напад на бес, шефицата на сите вработени жени помлади од 50 години, им наредила да се соблечат за да може сама да се увери која од нив има менструација.
Имено, таа натерала 45 жени да се соблечат и лично ги прегледала. Тие подоцна го пријавиле случајот во полиција, која во моментов спроведува истрага.Во посебната индрустриска зона во индискиот град Кочи, работодавачот на приватна компанија пронашла оставена искористена влошка во ВЦ. Кога ги праш

loading...
Loading...