Популараната апликација за комуникација WhatsApp падна

Loading...

Популараната апликација за комуникација WhatsApp падна и голем број корисници се жалат дека имаат проблеми со испраќањето пораки.„Индипендент“ наведува дека се погодени милиони корисници ширум Велика Британија и светот. Медиуми наведуваат дека најмногу се погодени централна Европа, но и Јужна Америка, Русија, Индија, Малезија, САД…

Корисниците не можат да испраќаат и примаат пораки.„Индипендент“ наведува дека се погодени милиони корисници ширум Велика Британија и светот. Медиуми наведуваат дека најмногу се погодени

loading...