Ознака: WhatsApp

Технологија

Внимавајте што пишувате во групите на WhatsApp: Сите се достапни преку пребарувања на Google

WhatsApp групите лесно може да се пронајдат преку пребарување на Google. Групните четови лесно можат да се најдат, но и да им се приклучат. Проблемот е што корисниците не ни […]

Технологија

Популараната апликација за комуникација WhatsApp падна

Популараната апликација за комуникација WhatsApp падна и голем број корисници се жалат дека имаат проблеми со испраќањето пораки.„Индипендент“ наведува дека се погодени милиони корисници ширум Велика Британија и светот. Медиуми […]