Популарната Аси доаѓа во Скопје

Loading...

Популарната турска актерка Туба Бујукустун, позната по улогата на Аси од истоимената турска серија, доаѓа во Македонија, пишува Вест.Актерката која е позната по улогата на Аси ќе дојде во Скопје за да ја отвори Неделата на турскиот филм. 
За сите оние кои ја обожаваат оваа актерка, на следниот линк, може да ја видите во едно поинакво издание.Актерката која е позната по улогата на Аси ќе дојде во Скопје за да ја отвори Неделата на турскиот филм. 
За сите оние кои ја обожаваа

loading...
Loading...