Поради ОВИЕ ТРИ ГРЕШКИ мажите ќе ви го свртат грбот!

Loading...

Три фатални грешки за вашата врска…За да  им се допаднат на мажите жените често свесно но и несвесно го менуваат своето однесување и прават работи со кои можат да го постигнат само спротивниот ефект.
Во продолжение дознајте кои се трите најчести грешки кои ги прават жените во однос со потенцијалниот партнер…
1.Оставаат впечаток на несигурни и слаби жени
Дури и жените кои имаат најголема самодоверба понекогаш сосема случајно умеат да остават впечаток на несигурни несамостални жени на кои мажот им е повеќе од потребен, а тоа е нешто кое мажите ги одбива и исто така ја убива шансата за врска. Исто како и негативното зборување за вашето бившо момче. Негативното зборување за вашето бившо момче зборува негативно и за вас.
2.Целите на неговата сексуалност а не емотивна страна
Многу жени мислат дека мажите пред се се сексуални суштества и дека емотивно се привлекуваат само во сексуална смисла. Жените често спијат со мажи во надеж дека на тој начин нивното гледање ќе прерасне во врска. Всушност, мажите емотивната и сексуална врска ја доживуваат како два различни поими.
3. Незнаат да препознаат потенцијал за врска
Жените често гледаат потенцијал таму каде што нема. Многу е важно да се препознаат сигналите како што се лошо и агресивно однесување, незаинтересираност, изневерување, додворување на други девојки, уште на самиот почеток, за самите себе да си се поштедите од понатамошните разочарувања. За да  им се допаднат на мажите жените често свесно но и несвесно го менуваат своето однесување и прават работи со кои можат да го постигнат с

loading...
Loading...