?????? ?????? ?? ??????? ?????????? ???????? ?? ??????? ?????? ? ??????????? ?? ???? ? ????? ?? ??????????

Loading...

Поради штрајк на грчките земјоделци од девет часот утринава во целосен прекин е сообраќајот за влез и излез од Македонија на граничниот премин „Меџитлија“, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ) врз основа на информација  од МВР.Прекинот на сообраќајот, според најавата, ќе трае до 15 часот и ќе продолжи од 17 до 21 часот.Прекинот на сообраќајот, според најавата, ќе трае до 15 часот и ќе продолжи од 17 до 21 часот.

loading...
Loading...