Поради врнежи од снег забрана за тешки товарни возила на Пресека

Loading...

Поради врнежи од снег забрана за тешки товарни возила на Пресека Повторно активирана забрана на патниот правец Кичево – Охрид .
Преку планинскиот превој Пресека поради врнежи од снег од 16:00 часот е воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила.Повторно активирана забрана на патниот правец Кичево – Охрид .
Преку планинскиот превој Пресека поради врнежи од снег од 16:00 часот

loading...
Loading...